Questions

سوالات متداول

پرداخت یار یک شخصیت حقوقی و تسهیل‌گر پرداخت آنلاین است که از طرف بانک مرکزی به منظور تسهیل پرداخت های الکترونیک و ایجاد زیرساخت پرداخت بر بستر اینترنت، تعریف و سازمان دهی شده است. دغدغه انجام تراکنش های بانکی در بستر اینترنت و کاهش مدت زمان انجام خدمات بانکی و تسویه وجوه مبادلات عمومی باعث شد تا؛ این نوع شرکت ها جهت همراهی و گسترش بازوی بانکداری باز در کشور بوجود آیند.

بنابراین پرداخت یاری ایجاد ظرفیت و پیاده سازی زیرساخت هایی برای انجام عملیات بانکی در بستر اینترنت بوده و عمدتاً به کمک کسب و کارهای انلاین و فروشگاه های اینترنتی آمده است.

بر طبق ماده 11 قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان، بانک مرکزی ایران وظیفه دارد با همکاری سازمان امور مالیاتی تا سال 1400 نسبت به سامان دهی دستگاه های پوز و درگاه های پرداخت الکترونیکی اقدام کند. همچنین با ایجاد تناظر بین آن ها مجوز فعالیت و شماره اقتصادی بنگاه‌های اقتصادی به هریک از پایانه های فروش، شناسه ی یکتا اختصاص دهد. پس از این که شناسه ی یکتا اختصاص داده شد، همه ی تراکنش های صورت گرفته از طریق حساب بانکی متصل به دستگاه پوز و درگاه های پرداخت الکترونیکی (IPG) جز تراکنش های بانکی مرتبط به فعالیت شغلی حساب شده و بانک مرکزی وظیفه دارد در چهارچوب قوانین مربوطه، اطلاعات این تراکنش ها را در اختیار سازمان امور مالیاتی کشور قرار دهند.

در خصوص لینک پرداخت شخصی، فعلا و تا زمان اعلام رسمی سازمان امور مالیاتی، حساب درگاه واسط آل‌سات درگیر در تسویه وجوه بوده و در اختیار پذیرندان قرار دارد. بنابراین پذیرندگان محترمی که تمایل به استفاده از IPG ندارند می توانند از طریق لینک پرداخت شخصی و یا صفحه پرداخت اختصاصی، مراودات و تبادلات مالی خود را انجام دهند.

بله شما می‌توانید به تعداد دلخواه حساب بانکی ثبت نموده و برای هر درگاه‌تان (مثلاً چندین درگاه برای کسب و کارهای متعدد و متنوع) حساب‌های جداگانه و مستقل تعریف نمایید.
برای تعریف هر حساب بانکی به صورت اتوماتیک، کافیست شماره حساب بانکی خود را در داشبورد کاربری خود وارد نمایید تا تایید آن به صورت آنی انجام شده و حساب بانکی شما جهت انجام امور تسویه تعریف شود. بعد از این مرحله شما می‌توانید، برای هر درگاه یک حساب مشخص تعریف کنید تا تسویه آن کسب و کار به حساب تعیین شده واریز شود.
 

توجه داشته باشید که روزانه می‌توانید فقط یک بار درخواست تسویه حساب کنید. البته این به منزله درخواست تسویه مدت‌دار نبوده و شما می‌توانید تسویه‌های مدت‌دار نیز از طریق کیف پول شخصی‌ تان درخواست نمایید.
حداقل مبلغ تسویه کیف پول شما 10.000 ریال بوده و سقف تسویه روزانه درگاه‌های شما براساس قوانین شاپرک و سقف تراکنش‌های روزانه خواهد بود. انتقال وجه به صورت کارت به کارت، مبلغ 10 میلیون تومان در هر 24 ساعت می‌باشد، ولی سقف تسویه حساب از طریق پایا و ساتنا روزانه ۱۰۰ میلیون تومان بوده و براساس قوانین شاپرک و سیکل تسویه شاپرک انجام می‌شود. سقف تقاضای برداشت از کیف پول بصورت روزانه، محدودیت مبلغی ندارد.
لازم به ذکر است، درخواست تسویه حساب هایی که تا ساعت 24:00 هر شب توسط مشتریان درگاه‌های شما ثبت می‌شوند، در سیکل تسویه شاپرک و در ساعات تسویه مشخص شده (بنابر مصوبه بانک مرکزی کلیه تراکش‌های پایا در روزهای غیرتعطیل، سه مرتبه و در ساعت‌های 3:45 بامداد، 10:45 صبح و 12:45 بعد از ظهر انجام می‌پذیرند) در مدت زمان کمی بعد از سیکل به حساب شما واریز خواهند شد. الباقی تسویه حساب‌ها برابر تفاهم‌نامه‌های فی‌مابین و بر اساس زمان تعیین شده انجام خواهند شد.

کارمزد کسر شده و مورد توافق مربوط به تسویه نبوده و صرفاً بر مبنای تراکنش‌ها اخذ می‌گردد و نحوه‌ی تسویه حساب‌ها بصورت انتخابی می‌باشد، به این صورت که پذیرنده انتخاب می‌کند تا کارمزد تراکنش‌ها از حساب ایشان کسر شود و یا از حساب مشتریان پرداخت‌کننده مبالغ، در صورتی که تراکنش‌های انجام شده از طریق درگاه پرداخت و یا لینک‌های پرداخت شخصی باشند، برابر جدول تعرفه‌های قید شده در قرارداد فی‌مابین، طبق سیکل شاپرک کسر و به حساب پذیرنده واریز خواهد شد.

همچنین چنانچه نوع انتقال وجه کارت به کارت باشد، با توجه به اینکه سیستم کارت به کارت آل‌سات پرداخت از زیرساخت سوئیچینگ چندین بانک استفاده می‌نماید، براساس هم‌نام بودن کارت مبداء و مقصد و یا میزان انتقال کارتی، مبلغی به عنوان کارمزد انتقال وجه از سمت بانک عامل کسر خواهد شد که این مبلغ هر ساله از سوی بانک مرکزی ج.ا.ا به شبکه بانکی ابلاغ و در سیستم انتقال وجه آنها اعمال می‌گردد.

اگر چنانچه در ابتدای ثبت نام‌تان، نام کاربری خود را اشتباه درج کرده و یا باب میل‌تان نبوده است، کافیست در قسمت پشتیبانی و ارتباط با کارشناسان آل‌سات پرداخت، تیکتی تحت عنوان تغییر نام کاربری با ضمیمه مدارک و مستندات به واحد پیشتیبانی ارسال نمایید. کارشناسان ما با بررسی مدارک شما و  احراز هویت، در صورت داشتن شرایط لازم، اقدام به تغییر نام کاربری شما به نام کسب و کارتان خواهند کرد.
– تصویر اسکن شده از روزنامه‌ی رسمی به همراه آخرین تغییرات
– تصویر اسکن شده از آگهی ثبت رسمی به همراه آخرین تغییرات
– نامه شرکت درخواست کننده در خصوص معرفی فرد حقیقی به عنوان نماینده‌ی کسب و کار به آل‌سات پرداخت (لازم به ذکر است که نامه می‌بایست دارای سربرگ و مهر رسمی باشد)

خیر، پس از ثبت نام و تایید ایمیل و شماره تلفن همراه توسط کارشناسان ما، پذیرنده می‌تواند به تعداد دلخواه و نامحدود درگاه پرداخت ایجاد کرده و استفاده نماید.
فقط جهت انجام تسویه حساب، ضروری است که کاربر، اقدام به احراز هویت شخصی و شغلی نموده و حساب کاربری او توسط کارشناسان آل‌سات پرداخت تایید گردد.
 

شما پذیرنده گرامی می توانید جهت درج نام و لوگوی کسب و کار خود در صفحه پرداخت شخصی تان، با ارسال درخواست نسبت به درج نام فروشگاه خود اقدام نمایید. لازم به ذکر است که امکان درج نام فروشگاه در صفحه پرداخت شخصی شما، منوط به تایید حساب کاربری شما می باشد.

در وبلاگ‌ها اکثراً از دکمه پرداخت استفاده می‌شود، به این صورت که؛ با قراردادن کد ایجاد شده در قسمتی از سایت یا وبلاگ که قابلیت خواندن کدهای html را دارد، به کاربران خود اجازه می‌دهید پرداخت‌های خود را انجام دهند.
این قابلیت در قسمت‌های دیگر وبسایت نیز قابل اجرا بوده و کافیست دکمه پرداخت متصل به درگاه آنلاین آل‌سات پرداخت را در قسمت دلخواه وب سایت خود قرار داده و اعتبار بیشتری به بلاگ خود دهید.
 

بله، با توجه به قوانین و دستورالعمل‌های مرکز توسعه تجارت الکترونیکی جمهوری اسلامی ایران و بر اساس ممیزی‌های شاپرک از شرکت‌های پرداخت‌یاری بصورت دوره‌ای، جهت احراز هویت کاربران، قید کردن شماره تماس ثابت و همراه در فرم ثبت نام امری ضروری است.
بدیهی است که؛ با داشتن شماره تماس کاربران، امکان برقراری ارتباط و تماس با آنها در مواقع ضروری توسط کارشناسان آل‌سات پرداخت، محیا می‌گردد.
 

برای استفاده از خدمات آل سات پرداخت، محدودیت سنی وجود ندارد! موضوع اصلی داشتن حساب بانکی است. لذا کاربرانی که سن آنها کمتر از هجده سال می‌باشد، فقط در صورت دارا بودن حساب بانکی (کارت بانکی) به نام خود، می‌توانند ثبت نام نموده و از سرویس‌های آل‌سات پرداخت استفاده نمایند.
 

معمولا دلایل مسدودی درگاه‌های پرداخت، مشاهده نقض قوانین و تخلف و یا شکایت از پذیرنده توسط پرداخت کننده می‌باشد.
در صورتی که نقض قوانین و تخلف مندرج در بخش قوانین و مقررات مشاهده شده باشد، امکان مسدودی درگاه بوده و رفع مسدودی درگاه پرداخت مطابق جدول انتهای بخش یاد شده، انجام خواهد پذیرفت. در مواردی که علت مسدودی شکایت از سمت پرداخت‌کننده باشد، به محض رفع مشکل و اعلام رضایت از جانب شاکی (پرداخت کننده)، درگاه پرداخت دوباره فعال خواهد شد.
در موارد شکایات قضایی و انتظامی نیز چنانچه نامه و رای نهایی مراجع قضایی مبنی بر منع تعقیب و برائت از سوی مراجع ذیربط، به شرکت ارائه و ابلاغ گردد، رفع مسدودی درگاه پرداخت میسر می‌باشد.

برای دریافت رمز عبور جدید می‌توانید به کارشناس پشتیبانی اطلاع دهید تا رمز عبور جدید صادر و برای شما پیامک شود.

بله؛ در صورتی تراکنش روزانه شما بیش از 100 مورد باشد، می‌توانید جهت توافق کسر کارمزد با پشتیبانی آل‌سات پرداخت در ارتباط باشید.

پس از ثبت‌نام در سایت www.alsatpardakht.com و تکمیل مدارک احراز هویت، کارشناسان آل سات در کمتر از یک ساعت با شما تماس گرفته و درگاه پرداخت شخصی شما را فعال می‌کنند.

عدم تأیید درگاه پرداخت به دلایل مختلف می‌تواند صورت پذیرد:
1- در صورت عدم شفافیت فرایند خرید در وب سایت پذیرنده
2- در صورت مغایرت فعالیت سایت با قوانین جمهوری اسلامی
3- درصورت غیرفعال یا قابل دسترس نبودن وب سایت پذیرنده

جهت دسترسی به پلاگین‌ها و ماژول‌های متناسب با وب‌سایت خود می‌توانید به آدرس 
https://www.alsatpardakht.com/Plugin مراجعه فرمایید.

خیر، بانک مشخصی مدنظر نیست. جهت تسویه‌حساب می‌توانید هر نوع حساب بانکی در هر یک از بانک های عضو شبکه شتاب را که دارای شمارۀ شبا می باشد به آل‌سات پرداخت معرفی نمائید.

آل‌سات پرداخت، پرداخت یار رسمی بانک مرکزی است و به واسطه مجوز دریافتی از شاپرک و پیمان‌نامه‌های متعدد با PSP های کشور، ملزم به رعایت تمامی قوانین و استانداردهای صادره از سوی بانک مرکزی و شبکۀ شاپرک است. نام شرکت و تمامی مشخصات در لیست شرکت‌های مجاز به فعالیت سامانه شاپرک بانک مرکزی در این آدرس با عنوان « شرکت آل‌سات گستران حافظ» موجود است. مجوزهای سازمان‌های مختلف از قبیل اینماد، ساماندهی، نظام صنفی رایانه‌ای، اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی، انجمن پرداخت الکترونیک و ... نیز تعهد این مجموعه به فعالیت نظام‌مند در چارچوب قوانین پولی و بانکی کشور به نمایش می‌گذارند.
همچنین به‌غیراز شماره‌ حساب و شماره بانکی، هیچ‌گونه اطلاعات بانکی دیگری از قبیل شماره کارت، رمز کارت، تاریخ انقضا و ... از سوی وب‌سایت آل‌سات پرداخت درخواست و ذخیره نمی‌گردد.

ثبت‌نام در آل سات پرداخت برای استفاده از کلیه خدمات رایگان است و فقط به‌ازای هر تراکنش موفق کارمزد دریافت می‌شود. جهت مشاهده تعرفه‌های کارمزد می‌توانید به منوی اصلی سایت، قسمت تعرفه‌ها مراجعه فرمایید.

خیر نیاز نیست. مشتری شما بدون نیاز به ثبت نام میتواند اقدام به پرداخت از طریق درگاه پرداخت و یا لینک پرداخت شما نماید. 

با توجه به قوانین بانک مرکزی و شبکه شاپرک، وجه کلیه تراکنش‌های ناموفق، حداکثر ظرف مدت یک ساعت، به‌صورت اتوماتیک به‌حساب خریدار بازگشت داده می‌شود. در بعضی از مواقع نیز باتوجه‌به برخی مشکلات بانکی (مانند عدم پاسخگویی سوئیچ بانک صادر کنننده کارت) برگشت پول 48 تا 72 ساعت طول خواهد کشید.

باتوجه به سیستم شاپرک که سیستم سراسری بانک مرکزی برای پرداخت های اینترنتی می باشد، واریز تراکنش ها بر روی درگاه های پرداخت اینترنتی روز بعد انجام می پذیرد و این قانون برای کلیه پذیرنده ها صادق است.

از راه های «صفحه تماس با ما»، «ارسال تیکت» و «تماس تلفنی» می‌توانید با کارشناسان امور مشتریان آل سات پرداخت در ارتباط باشید. لطفا قبل از تماس تلفنی مشکل خود را از طریق تیکت به اطلاع ما برسانید و اگر مشکل از طریق تیکت قابل حل نبود ما صمیمانه پاسخگوی تماس شما هستیم.

تسهیم یکی از بهترین راهکارها برای مدیریت مالی کسب‌وکارهای شراکتی و ایجاد حس اطمینان میان شرکای تجاری به شمار می‌رود. با استفاده از سرویس تسهیم، درآمد حاصل از فروش محصولات، به طور مساوی یا سهم‌های از پیش تعیین شده توسط شرکا تجاری شرکت، میان آن‌ها تقسیم شده و به‌صورت جداگانه به‌حساب هر شریک واریز می‌‌شود.

1. در صفحه اول سایت روی گزینه ورود یا عضویت بزنید
2. اگر قبلا ثبت نام نکرده اید، بر روی ایجاد حساب جدید کلیک کنید.
3. نام، نام خانوادگی، کد ملی و شمارهٔ همراه خود را وارد نمایید.
4. کد پیامک شده را در بخش مربوطه وارد کنید.
5. پس از ورود به پنل مدیریتی خود در آل سات، نسبت به تکمیل اطلاعات اقدام نمایید.

جهت ثبت نام شخص حقیقی، ضمن ارائه اطلاعات شخصی، تماس، محل سکونت و کد پستی، تصویر کارت ملی و شناسنامه به همراه تصویر سلفی احراز هویت مورد نیاز خواهد بود.
همچنین برای اشخاص حقوقی و شرکت ها، علاوه بر اطلاعات فوق اطلاعات ومدارک مربوط به شرکت/مؤسسه/نهاد/انجمن/و... مورد نیاز خواهد بود.

تسویه حساب درگاه پرداخت واسط، همانند درگاه پرداخت مستقیم، روزانه ساعت 6.00 بامداد صورت میپذیرد. تسویه تمامی تراکنش هایی که از  00:01تا 22:59 صورت پذیرفته باشند، بامداد روز کاری بعد صورت خواهد پذیرفت. تسویه حساب تراکنش هایی که بین ساعت 23:00 تا 23:59 صورت پذیرفته باشند با تراکنش های روز بعدی انجام خواهند گرفت.

بله، در صورت فعال کردن کیف پول، شما می توانید سریع‌تر از زمان تسویه اتوماتیک (آنی و در تایم دلخواه) دستور تسویه آنی گذاشته و درخواست تسویه خارج از سیکل عادی شاپرک داشته باشید.

خیر، با توجه به قوانین و استانداردهای بانک مرکزی و شاپرک، نام کاربری و شماره حساب تعریف شده در سیستم باید متعلق به یک شخص حقیقی یا حقوقی باشد. در صورت مغایرت تسویه حساب صورت نخواهد پذیرفت.

آن دسته از پذیرندگان محترمی که تقاضای تسویه آنی خارج از سیکل فردایی و در نوبت روز جاری را دارند دقت نمایند:

- برای این امر می‌بایست از 3 طریق؛ "پنل تسهیم و انتخاب گزینه تسهیم آنی خارج از نوبت"، "تیکت به پشتیبانی" و یا "تماس تلفنی و اعلام به پشتیبانی" اقدام نمایید.

- دستورات پرداخت بایستی حتماً قبل از اتمام ساعت کاری بانکها انجام گیرد تا نشست مبالغ در حساب مقصد تعریف شده طی ساعت بانکی روزانه باشد.

- چنانچه دستور تسویه آنی بعد از ساعت 14 هر روز صورت پذیرد، نشست به حساب مقصد و تعریف شده در ساعت 19 همان روز خواهد بود. برای درخواست‌های تسویه آنی بعد از ساعت 17 نیز تسویه در اولین سیکل تسویه روز کاری بعد انجام خواهد گرفت.

- درخواست تسویه حساب آنی به شماره حساب‌های بانک‌های عامل ملی، آینده و پاسارگاد بدون صرف مهلت زمانی فوق بوده و بصورت آنی داخل بانک انجام خواهد پذیرفت.

- هزینه کارمزد تسویه آنی خارج از سیکل فردایی و بصورت آنی نسبت به مبلغ برداشتی از کیف پول متفاوت بوده و در لحظه تسهیم، محاسبه و کسر خواهد شد.

پذیرندگان محترم و همچنین عموم مردم می توانند از خدمات اپلیکیشن پی پول استفاده نموده و کارهای روزمره بانکی خود را انجام دهند. همچنین پذیرندگان عزیز می توانند محصولات فروشگاهی خود را هر روز بیشتر و بیشتر نمایند تا در این اپلیکیشن بخش فروشگاه، به نمایش گذاشته شود. تمامی تراکنش های حاصل از درگاه ها، فروشگاه ها، لینک های پرداخت، نشان پرداخت و کیف پول متصل به آنها، در این اپلیکیشن قابل رویت و پیگیری می باشند.

کلیه ابزارهای پرداخت در آل سات بدون محدودیت واریز و برداشت می‌باشند. محدودیت اصلی در واریز توسط هر کارت (هر کد ملی) می‌باشد که توسط بانک مرکزی گذاشته شده و در مواقعی نیز سقف آن افزایش پیدا می‌کند. بنابراین آل سات پرداخت هیچ محدودیتی در دریافت مبالغ با ارقام بزرگ بصورت پرداخت شناسه‌دار نداشته و از طرفی نیز بدلیل تامین موجودی ذخیره در تمامی حساب‌های این شرکت، سقف برداشت از حساب بصورت تسویه آنی و یا تسویه در سیکل شاپرک نیز، بدون محدودیت مبلغ و سقف می‌باشد.

اگر شما از لینک پرداخت، QR کد و یا حتی درگاه پرداخت اینترنتی مستقیم و یا درگاه پرداخت اشتراکی برای کسب و کار خود استفاده می کنید، مشتری شما می‌بایست رمز دوم کارت فعال داشته باشد تا بتواند خرید اینترنتی انجام دهد. البته برای مبالغ تا سقف 100 هزار تومان، رمز دوم لازم نبوده ولی برای خریدهای با مبالغ بالاتر، مشتری می بایست حتما از طریق نزدیک ترین دستگاه خودپرداز ATMT نسبت به فعالسازی رمز دوم خود اقدام و رمز پویای خود را از طریق پیامک دریافت نماید.

خیر ...

اگر مشتری شما صرفاً قصد خرید از وبسایت شما را داشته باشد، جهت عملیات پرداخت از لینک و یا پرداخت از درگاه اینترنتی، نیازی به ثبت نام در وبسایت و یا اپلیکیشن آل‌سات پرداخت را ندارد.

خاطرنشان می‌شود؛ تمامی افراد و کسب و کارهای خرد خانگی می توانند در وبسایت و اپلیکیشن آل سات پرداخت ثبت نام نموده و از محصولات پولی و ابزارهای پذیرش پرداخت بانکی آل‌سات پرداخت استفاده نمایند.